Католическият празник отдавна се е превърнал в световен ден на всички влюбени

Освен Трифон Зарезан много хора у нас вече празнуват и Деня на влюбените. Католическият празник Свети Валентин отдавна се е превърнал в световен ден на всички влюбени, независимо от националност и религия.

 

За да дадат израз на чувствата си точно на този ден, някои влюбени са готови на подвизи. Този мъж се възползва от натрупалия сняг около дома си, за да направи неповторима валентинка за годеницата си. Започнал творението си в 1 часа през нощта и направил всичко сам за 4 часа, с помощта само на двата си крака.

 

Неповторимо предложение за брак направиха трима мъже днес в Сидни. Австралиец, сингапурец и британец избраха емблематичния мост „Харбър Бридж” в Сидни, за да зададат най-важния въпрос на любимата жена.

 

Обратно в Съединените щати по случай Деня на влюбените Фейсбук обяви класация на най-романтичните градове в страната. Критерият за подреждането е процентът на хората, които променят статуса си в социалната мрежа от „необвързан” на „обвързан”, докато са в съответния град. Безспорен победител се оказа Колорадо Спрингс.