Вижте Нели и Наско в "Междузвездни войни", а Ути „каца” от Космоса в Седмицата на смеха

Тази вечер Facebook феновете на най-бляскавото танцувално шоу в ефира – Dancing Stars, ще имат възможност да станат част от него, като изберат „Танцът на седмицата” на сцената.
 
Специално гласуване на официалната Facebook страница на предаването https://www.facebook.com/DancingStarsBulgaria ще определи победителите, а оттук нататък феновете ще имат думата за това кой е най-добрият танц всяка седмица.  
 
Гласуването във Facebook ще продължава от старта на предаването във вторник – точно в 20:00 до края на предаването, като фаворитите ще бъдат съобщени в ефира на Нова след края на надпреварата още във вторник вечерта. 
 
Първият танц на феновете във Facebook ще видим в Седмицата на смеха в Dancing Stars, която обещава да зарадва зрителите с много изненади.
 
„Довечера ще изтанцуваме едно умопомрачително ча-ча-ча”, разкри Наско Месечков, който заедно с Нели Атанасова гостува в  сутрешния блок „Здравей, България”. Двамата издадоха още, че част от хореографията им ще бъде свързана с култовата поредица „Междузвездни войни”. Техни фаворити в шоуто се оказаха Дарин и Ани, Михаела и Светльо, както и Вензи и Ралица.
 
Изненада за довечера ще бъде и изпълнението на Ути и Елена, които ще представят страстно пасо добле. Ути, дори и със счупена ръка, ще кацне от Космоса, като за това екипът е подготвил специална техника за безопасността му.