Зрителите написаха драматичния сценарий за Албена и Петьо, звездният мюзикъл продължава за Дарин и Ани

Истински холивудски екшън се разигра на сцената на Dancing Stars тази вечер. Танцувалната сага приключи завинаги за Албена Михова и нейния партньор Петьо. Истинска актьорска битка се разигра във финалната тройка, останала на елиминации. Нели и Наско успяха да прескочат отпадането си след вълшебното изпълнение на танца си от филмовата вечер.

 

Двамата актьори Албена Михова и Дарин Ангелов се изправиха един срещу друг на финална битка. Неповторимо, по холивудски драматично, финалният дуел завърши фатално за чаровната актриса с 21% срещу 79% за Дарин.

 

"Дойдох да се забавлявам и го направих. Пожелавам на всички успех и искам да имат равен резултат оттук нататък”, с тези думи Албена се сбогува със сцената на Dancing Stars.

 

Хубавата Елена се завръща, но не в Троя, а в най-класното предаване в българския ефир. Повече от 80% от феновете на Dancing Stars във Facebook страницата поискаха крехката брюнетка да стъпи отново на дансинга.

 

Другата "Хубава жена" в шоуто - Нана, и българският Ричърд Гиър - Миро, се представиха повече от добре, но оценките на журито не бяха от най-хубавите. За тяхно щастие зрителите подкрепиха тяхната двойка и те първи се спасиха от елиминации.

 

Най-слънчевата усмивка в шоуто Вензи и прелестната му партньорка Ралица се оказаха с най-висок вот от зрителите, въпреки че оценките на журито ги класираха на предпоследното място след представянето им във вторник.

 

Какво предстои да видим в Седмицата на салсата, когато всички участници ще разкършат ханш, ще видим във вторник от 20.00 часа по Нова.