В Лондон запалените почитатели на татуировките се насладиха на уникално шоу

В Лондон запалените почитатели на татуировките се насладиха на уникално шоу, в което на живо проследиха как известни имена в "занаята” татуират посетителите. Сред разнообразието от татуировки можеше да се срещнат както всякакви сатанински символи, така и цветя и образите на известни личности.

 

Татуировките никога не излизат от мода, но преди някой да прибегне до тях трябва да знае как, кога и къде да ги сложи.

 

Като вкарвате каквото и да било под кожата, рискувате да се запазите с хепатит, стафилококи и други зарази. Затова е много важно да изберете дипломиран майстор по татуси, който стерилизира всичките си инструменти, използва еднократни игли и държи чист салона.

 

Хиляди хора си слагат татуси заради моментно настроение, но често пъти се случва да съжаляват и да искат да ги махнат. Това обаче е болезнен процес, защото се сваля цял слой кожа. Освен това е и скъп процес. 

 

Болката - има я не само при премахването, но и при слагането на татуировката. Трябва да се знае, че тя е в пряка зависимост от кожата – колкото по-малко кожа и подкожни мазнини разделят иглата от вашите кости и нерви, толкова е по-болезнено. 

 

Тъй като идва лято и по-голяма част от тялото ни е на показ, мнозина се изкушават точно по това време на годината да си направят татус. Трябва обаче да се знае, че татуирането се прави в онзи период от годината, когато кожата е предпазена от външни дразнители и може по-спокойно да зараства. С една дума лятото не е време за тази работа.

 

Вижте някои от най-кулоритните татуировки, дело на английските майстори в галерията ни!