Успоредно с въвеждането на новите функционалности продължава и промоционалната кампания на Нетинфо

Вече можете да таргетирате клиентите си по време и населено място с помощта на Adwise, платформата за реклама на клик на „Нетинфо”. 

 

Всеки, който иска да рекламира услугите или продуктите си на страниците на едни от най-големите сайтове в страната и да достигне до повече от 3,2 милиона интернет потребители, може да избере в кой град или регион и по кое време да покаже рекламата си. 

 

Клиентите на Adwise могат да избират и таргетират тяхната реклама към един или няколко от шестте географски района или някой от 27-те областни центрове на страната. Освен това от 1 юни те вече могат да изберат точното време, по което да се появява рекламата им.

 

Например - ако имате фризьорски салон в Ловеч и искате само хората от Ловеч и региона да виждат вашето рекламно послание, бихте могли да се възползвате от геотаргетирането и така да зададете фокус на вашата реклама. Или ако прецените, че цел на вашата реклама са работещите хора в офисите, може да не я показвате през уикенда, а само в работните дни. 

 

Новите възможности, които предлага Adwise, ще улеснят местния бизнес и така неговите рекламни послания ще постигнат максимална ефективност. Това е поредната стъпка, която Adwise прави в посока оптимизиране на вложените за реклама средства. Максимално правилното изразходване на бюджетите в Adwise е гарантирано от факта, че рекламата се показва безплатно, а заплащането става само след клик върху нея. Най-важното е, че клиентите сами определят сумата, която искат да платят за този клик.

 

Успоредно с въвеждането на новите функционалности продължава и промоционалната кампания на Нетинфо, с която се дава възможност на нови клиенти да популяризират своя сайт или бизнес чрез Adwise. Повече може да научите тук.