Женското чихуахуа от 14 години беше постоянна спътница на хотелската наследница

През годините интересуващите се от живота на известните  свикнаха с гледката на Парис Хилтън с любимото й чихуахуа в ръка или надничащо от пазвата или чантата й. 

 

Богатата хотелиерска наследница се сдоби с миниатюрното създание, вдъхновена от филма "Професия блондинка", и на свой ред даде тон сред звездите да разнасят дребни питомци като модни аксесоари. 

 

Сега Парис Хилтън оплаква безутешно кончината на Тинкърбел - нейна постоянна спътница от 14 години, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.


 
34-годишната блондинка лично е съобщила скръбната вест за кончината от старост на 14-годишното й женско чихуахуа  Тинкърбел. Парис Хилтън дори е обявила ден на траур в профила си в Инстаграм и е посветила публикациите си в сайта на покойната си любимка. 

 

"Сърцето ми е разбито, толкова съм тъжна и напълно съкрушена. След 14 невероятни години заедно моето съкровище Тинкърбел почина от старост. Чувствам се така, сякаш съм загубила член на семейството. Тя беше толкова специална, невероятна душа. Преживяхме толкова много заедно. Не мога да повярвам, че я няма. Ще ми липсва и ще мисля за нея до края на живота си. Обичам те, Тинкърбел, ти си легенда и никога няма да бъдеш забравена", гласят прочувствените слова на Парис Хилтън, придружаващи фотография на любимката й. 

 

Макар и най-любимата, Тинкърбел не беше единствената питомка на богатата хотелиерска наследница. Парис Хилтън преди време сподели, че притежава общо 35 животни, сред които други шест кучета.