Очаква се на Spirit of Burgas певецът да изпълни един от хитовете си заедно със своя баща

 

Години след като баща му го изоставя, Роби Уилямс ще застане отново рамо до рамо с него и това ще се случи в България. Тази вечер на сцената на Spirit of Burgas се очаква певецът да изпълни един от хитовете си заедно със своя баща Пийт. Най-вероятно зад кулисите в Бургас ще присъства и съпругата на Роби Айда. Какво още разказва изпълнителят в първото си интервю за българска медия - в последния брой на списание EVA.


"Това е моят татко". С тези думи Роби Уилямс прекъсва изпълнението на един от хитовете по време на настоящото си турне. Очаква се да го направи и тази вечер - в Бургас, за да ни представи баща си, когото скоро преоткрил. Може би откакто той самият станал баща, разказват от списание EVA - единствената българска медия, пред която Роби разкрива душата си.


„Това, което ми направи най-силно впечатление, беше, че е открил смисъла на живота в това да бъде баща. Повтори го няколко пъти”, разказа Лилия Стамболова от списание EVA.
Дотогава певецът не виждал смисъл в успеха си, затова и развил зависимост от алкохол и наркотици.


„Беше много възпитан, много мил, много приятен. Имаше условие да говорим само за турнето и за музиката му, но покрай тези въпроси, той всъщност си разказа неща за личния живот”, добави Лилия.


Като например за първата среща със съпругата Айда. Запознал ги техен общ приятел, разменяли SMS-и един месец. Една вечер той ѝ писал SMS, тя била на парти и той я поканил в дома си. Преди тя да дойде в дома му, имало едно тесте карти, което той размесил, изтеглил една карта и му се паднала дама купа, което на английски е "кралица на сърца".


Оттогава изпълнителят не се откъсва от своята кралица. Нито пък тя от него. Очаква се и днес, на петата годишнина от сватбата им, Айда да бъде зад кулисите в Бургас.


Повече по темата гледайте във видеото.