Екип на Новините на Нова успя да се сдобие с видео, което показва гримьорната на звездата

 

Транспортен хаос и туристи, спящи по градинките. Такава е картината в Бургас днес. Причината са десетките хиляди фенове, дошли за Spirit of Burgas и най-голямата звезда на феста - Роби Уилямс. Освен него, край морето ще свирят и звездите на британския рок Kasabian. 

 

Фенове се тълпят още от ранния следобед, за да могат да влязат в зоната на фестивала. Тази вечер около 22.30 часа, когато на сцената ще излезе Роби Уилямс, се очаква в района да има около 20 000 души. 

Още по темата

 

Трафикът в Бургас се засили още преди обед. Хиляди автомобили затрудниха движението особено на входа от магистрала „Тракия”. Пет екипа на Пътна полиция бяха разположени на възлови точки в града.

 

Два от булевардите, които са в непосредствена близост до фестивалното градче, са обособени за паркиране, а синята зона в района не работи. Живеещите в близост до Централния плаж на Бургас, които ще чуват музиката от  сцените, са компенсирани от общината с безплатни билети. Те обаче не са доволни.

 

Недоволни са и собственици, чиито къщи са на метри от сцените, но не са били в списъка на общината за компенсации.

 

Екип на Новините на Нова успя да се сдобие с видео, което показва гримьорната на Роби Уилямс. Помещенията са оборудвани луксозно. Освен сешоар, място за отдих и баня в гримьорната звездата има на разположение и фитнес пътека. 

 

Очаква се Роби Уилямс да излезе на сцената около 22.30 часа. Част от девойките вече тръпнат в очакване, защото по предварителна информация от екипа му певецът ще покани момиче от публиката в легло на сцената,за да й изпее една от баладите си очи в очи. Дали това ще се случи, може само да гадаем, след като стана ясно, че в Бургас е и съпругата му, с която днес празнуват 5 години брак.

 

Репортер: Цеца Алексова