Остават два дни до старта на новия сезон на шоуто

 

Остават два дни до старта на новия сезон на X Factor. Интересното е, че тази година има голям брой чужденци, явили се на кастингите. Има и ново предизвикателство, което се появява на тренировъчните лагери. То се казва „Изпитанието на шестте стола”.

 

"Оказва се изпитание не само за участниците, но и за нас. Във всеки отбор остават около 12-13 души, но на сцената има само шест стола. Още преди началото на това изпитание става ясно кой от нас на кой отбор става ментор. Всеки от нас трябва пред публика да реши кой да седне на шестте стола”, разказа в „Събуди се” Саня Армутлиева. 

 

"Най-тежкото в това решение е, че трябва да го вземеш на момента пред публиката”, допълни продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

 

"Този X Factor ще бъде сезонът на характерите – нещо, на което много държа. И да имаш най-големия талант, ако нямаш характер, нищо не може да стане. X Factor свършва и след това е важен характерът за тези, които остават да работят и които трябва да останат в сърцата и душите на слушателите. Талантът е на последно място”, на мнение е Халваджиян.