26-годишната Пикси Фокс все още не се чувства доволна от външния си вид

На повече от 100 пластични операции се е подложила 26-годишната Пикси Фокс, модел от Швеция, която днес живее в Северна Каролина, САЩ. Младата жена обаче заявява, че все още не се чувства щастлива и ще продължи с корекциите, пише „Дейли мейл”.

КАК ИЗГЛЕЖДА ПИКСИ ФОКС МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Обсебената от пластичните операции, Пикси Фокс няколко пъти е увеличавала бюста си, сменила е цветът на очите, уголемявала е устните и дупето чрез прехвърляне на мазнини. Освен това е извадила 6 ребра.

„Искам да вляза в Книгата на Гинес за най-тънка талия в света”, заявява Пикси Фокс.

И обеща, че ще продължи с пластичните операции.

„Знам как искам да изглеждам и ще продължа да преследвам този вид”, заявява тя. „През 2017 година искам още 10 операции”.

Преследването на перфектната визия чрез пластични операции и начина ѝ на живот напълно контрастират на произхода ѝ. Тя е израснала с родителите си и по-голямата си сестра в провинциалния град Йевле, Швеция, и е учила за електротехник.

Семейството ѝ е шокирано, объркано и загрижено от екстремната промяна на Пикси Фокс. Самата тя признава, че се чувства неудобно когато се прибира в дома си и трябва да покаже резултата от поредната пластична операция.

Майка ѝ пък заявява, че се притеснява, че тялото на Пикси няма да издържи на всички тези пластични операции и на тези, които планира да си направи.