Според експертите талантливият участник в X Factor има изключителни шансове за успех

Финалът на конкурса Евровизия започва тази вечер в 22 часа. Кристиан Костов представя България с песента си „Beautiful Mess“. Конкуренцията е сериозна, но талантливият участник в X Factor има изключителни шансове, казват експертите. През седмицата букмейкъри му отредиха трето място. За Кристиан ще могат да гласуват зрители на 20 държави.

По темата

Кристиан Костов ще излезе на сцената във втората част на конкурса под номер 25. Той ще мери сили с изпълнители от 25 държави: Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КРИСТИАН КОСТОВ ПРЕДИШНАТА ВЕЧЕР

Според регламента не можем да го подкрепим от територията на България. Нашите сънародници в чужбина обаче могат. Ако се намирате в чужбина, може да подкрепите нашето момче с изпращане на номер 25 като SMS на посочения от местната телевизия мобилен номер. Гласуването ще започне след изпълнението на последната песен и ще продължи 35 минути. 

Всеки ще има право да гласува до 20 пъти от един мобилен телефон. Гласът си за българският представител може да дадете и през безплатното мобилно приложение на Евровизия. 

Гласуването започва след последното изпълнение!

ВИЖТЕ КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК

Кристиан Костов е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп хитове у нас през последните няколко месеца и финалист в четвъртия сезон на X Factor.

„Най-уважаваният вестник в Швеция показва тримата претенденти за победа тази вечер! Току-що нашият шведски екип ми прати това. Шансът ни е реален! Само трябва да си повярваме поне веднъж! Гответе се за довечера!”, написа по-рано днес продуцентът и управител на музикална компания „Вирджиния Рекърдс“ Саня Армутлиева в профила си във Facebook.

Тя прикани със следващия си пост сънародниците ни, които живеят в чужбина, да гласуват за Кристиан.

Самият Кристиан Костов снощи написа в своя профил: „Благодаря ви за подкрепата!” За кратко време постът му бе харесан от хиляди хора, които в коментарите отдолу му пожелаваха успех на финала на Евровизия тази вечер.

Кристиан Костов изведе България на финала на "Евровизия 2017" за трети път в историята на участието ни в конкурса. Елица Тодорова и Стоян Янкулов постигнаха първия успех за страната ни с пета позиция през 2007 година, а миналата година Поли Генова се пребори за престижното 4-то място в крайното класиране.

Екипът на NOVA пожелава успех на Кристиан Костов на финала на Евровизия!

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.