Звездата от X Factor Кристиан Костов представя страната ни тази вечер

Финалът на конкурса Евровизия е тази вечер. Кристиан Костов представя България с песента „Beautiful Mess“. 

Той е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп хитове у нас през последните няколко месеца и финалист в четвъртия сезон на X Factor. 

По темата

Конкуренцията е сериозна, но и Кристиан има изключителни шансове, казват експертите. През седмицата букмейкъри му отредиха трето място. 

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПОЛУФИНАЛА НА КОНКУРСА

За Кристиан ще могат да гласуват зрители на 20 държави. Според регламента на Европейския съюз за радио и телевизия не можем да го подкрепим от територията на България.

Нашите сънародници в чужбина обаче могат, стига да гледат местната телевизия, която излъчва конкурса и да следват посочените инструкции и телефонните номера, които се появяват на екрана.

Кристиан Костов е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп хитове у нас през последните няколко месеца и финалист в четвъртия сезон на X Factor

Междувременно премиерът Бойко Борисов пожела успех на Кристиан Костов в профила си във Facebook.

„Пожелавам успех на младия български певец Кристиан Костов, който ще представя страната ни довечера на състезанието "Евровизия" с песента "Beautiful Mess". Всички българи в чужбина могат да подкрепят Кристиан и България, като гласуват за него на телефонните номера, изписани на екрана от страна на местната телевизия след края на последната песен. Приблизителното време на начало на гласуването е 00:04 ч. българско време. От територията на България гласовете за Кристиан няма да бъдат зачетени. Успех!”, написа Борисов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.