Датите на третото издание на тридневния софийски празник са 14, 15 и 16 септември

С нови неподозирани локации, още по-атрактивна и наситена програма, интересни пространства и артисти, както и цял куп вълнуващи изненади се задават в третото издание на “квАРТал Фестивал”.

 Алтернативният празник на София ще преобрази карето между бул. „Мария Луиза”, бул. „Раковски”, бул. „Сливница” и бул. „Левски” в дните 14, 15 и 16 септември.

СНИМКИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗДАНИЯ НА ФЕСТИВАЛА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

“квАРТал Фестивал”, който през 2016 г. се утвърди като едно от значимите културни фестивални събития на столицата, обещава да се завърне още по-голям и разнообразен с ново мото и разширена концепция. 2018-а е “Европейската година на културното наследство” и именно невъобразимо богатите култура, архитектура и история на творческата зона квАРТал ще залегнат в основата на тазгодишното издание на фестивала, чието мото е “РЕстарт: квАРТал отвръща на времето”.

Организаторите от квАРТал колектив отправят официална покана към всички артисти, архитекти, урбанисти и хората, имащи отношение към изкуството, историята и архитектурата, да се присъединят към тазгодишното издание. За целта е необходимо да подадат проектно предложение за артистична или друга тематично свързана изява в рамките на фестивала, което интерпретира и осмисля градската среда на квАРТала. Описание на проекта, както и кратко CV, могат да се изпращат на имейл kvartal.kolektiv@gmail.com до 30 юли.

Всички изпратени кандидатури ще минат селекция от членовете на квАРТал колектив и избраните ще бъдат включени в програмата на мащабното тридневно събитие.

Подробности за тазгодишната програма ще научите съвсем скоро!

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.