Двамата дадоха откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо

Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с едни от най-известните и обичани български рапъри - Павел и Венци Венц. Разговор за любов, загуба, слава и вяра. Две момчета, чийто живот прилича на стръмна и мрачна пътека. 

„Доскоро бяхме просто две момчета, които търсеха начин да пробият поотделно. Дойде момент, в който събрахме житейските си пътеки и започнахме да работим заедно", каза Венци Венц. 

Атила: Правя алтернативен български рап, а не песнички между чалга и регетон

Двамата определят себе си като мечтатели. Рапърите говориха и за трудните моменти в живота, които са ги вдъхновили да създадат новото си парче „Без религия”.

„Това беше наша свообразна изповед. В клипа бягам към една възрастна жена, за да й помогна и да я завия в студа. Тя е олицетворение на всяка една баба в България. Аз съм дете на разбито семейство. Отгледан съм от баба ми”, каза още Венци Венц. Той сподели още, че изминалата година за него е била много емоционална, защото е станал баща, но след това е загубил дядо си.

„След като изгубих баща си, имах бунтарски години - алкохол, наркотици, неща, които те карат да забравяш. Правиш това от глупост”, сподели рапърът Павел. И допълни, че не е очаквал да бъде толкова искрен по време на изпълнението на песента.

Рапърите Алекс Пи и Бобо със съвместно парче

Според Венци Венц славата е "дълга и студена пътека, по която се качваш трудно". Павел допълни, че истинските изпълнители са тези, които са на сцена поне от 10 години. За тях любовта не трябва да бъде публична, защото "хората завиждат, когато си щастлив". 

Цялото интервю с двамата рапъри гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.