Двамата си партнират в лентата „Не умирай днес“

Пиърс Броснан спасил живота на Холи Бери, когато тя се задавила със смокиня, докато снимали ''секси'' сцена за „Не умирай днес“. Актьорът, изиграл Джеймс Бонд, изглежда не е спасител само на филмовата лента. Той демонстрирал умението си на защитник и джентълмен и в действителност, предаде БГНЕС.

Холи Бери си счупи три ребра по време на снимки

66-годишният актьор се снимал като героя Джеймс Бонд заедно с 53-годишната красавица в ролята на Джинкс, когато трябвало да извърши „Хватката на Хаймлих“ - процедура за оказване на първа помощ, при която се оказва натиск върху корема, за да се премахне препятствие в дихателните пътища, на неговата филмова партньорка, след като опитите й да изяде смокиня почти завършили фатално.

ГОРЕЩО И ДРЪЗКО: Холи Бери полугола на червения килим (СНИМКИ)

Спомняйки си за снимките на филма от 2002 г., Холи разказа на водещия на шоу Джими Фалън: „Аз трябваше да съм секси, опитвайки се да го съблазня със смокиня, но това се превърна в трагедия. Пиърс Броснан знаеше как да направи Хаймлих! Той беше там до мен и винаги ще бъде един от най-любимите ми хора в целия свят.''

Даниел Крейг е най-дълго "служилият" Джеймс Бонд

Междувременно звездата от „Джон Уик 3“, която има 12-годишна дъщеря Нала от бившето си гадже Габриел Обри и 6-годишен син Масео от бившия си съпруг Оливие Мартинес, наскоро призна, че много се радва, че е несемейна и мисли да спре да ходи по срещи завинаги.

„Научих много от връзката с децата си. Те са най-добрата компания за мен в момента и след като се разведох с таткото на Масео, продължавам да бъда сама вече три години. И така ще остана, със сигурност", сподели тя.

КАРАНТИННА МОДА: Жени "облякоха" възглавници заради предизвикателство в интернет

Холи - която преди това беше омъжена и за Ерик Бенет и Дейвид Джудис, никога не е очаквала да бъде сама толкова дълго, но смята, че вземането на толкова дълга почивка от запознанства означава, че няма да влезе в нова връзка, докато не разбере, че това е „напълно правилно'' за нея. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.