Богатата наследница разкри, че през уикенда, когато ще се омъжи, ще се преоблече цели десет пъти

Риалити звездата и богатата наследница Парис Хилтън скоро ще се ожени за предприемача Картър Реум и по този повод тя направи списък с подаръци, които да получи от гостите си от точно избран от нея луксозен магазин.

Хилтън иска от гостите много кристални предмети за дома, както и сребърна рамка за картина „Buccellati“ на стойност над 2600 евро. Тя е пожелала и скъп свещник във формата на лампа, който струва около 1000 евро, както и кристална фигура на мечка на стойност над 300 евро.

Парис Хилтън похвали Мария Бакалова: Много ми хареса в "Борат"! (ВИДЕО)

Богатата наследница иска да оборудва кухнята си с поднос от орех за 800 евро, кристален прибор за хайвер, който струва 850 евро, както и с чаша за шампанско „Бакара“ на стойност над 800 евро. Списъкът на Парис включва и цели осем комплекта "Mosaique Au 24 Platinium" на „Хермес“, които са на обща стойност над 6000 евро. Общата стойност на подаръците в списъка на Парис е над 50 000 евро.

За "The Tonight Show", наследницата разкри, че през уикенда, когато ще се омъжи, ще се преоблече цели десет пъти.

„Ще бъде като тридневна афера. Имам много планове“, каза Парис. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

 
Източник: БГНЕС