Певецът, изпял едни от най-романтичните хитове у нас, за мечтите и вярата

Eдин от най-обичаните изпълнители в България, изпял редица романтични песни – Орлин Горанов признава, че вярва в чудеса.

„Ако не вярвах във вълшебствата, нямаше да се занимавам с тази работа. Те съществуват. Какво значи вълшебство? Всеки малък миг, в който си видял една усмивка, направил си някого щастлив или си казал на любимия човек, че го обичаш – това е вълшебство. Самият живот е вълшебство”, каза Орлин Горанов за предаването „На кафе”.

„Нашата работа е да се опитаме да извадим от ежедневието нашите зрители, да помечтаят, да си мислят за хубави неща. Животът наистина е хубав, ако не му се наслаждаваме, пропускаме. Времето е безцеремонно. Не пропускайте нито една секунда да му се радвате”, препоръча той на зрителите.

За летните концерти на открито, той коментира, че това са „дългоочакваните моменти, за които си мечтаем през зимата и през лошото време - да се съберем на открито под звездите, да попеем, да помечтаем, да сложим розовите очила”.  

„Не наблюдавам небето, за да видя падаща звезда и да си пожелая нещо. Не разчитайте на падащите звезди, а сами си сбъдвайте желанията”, каза още изпълнителят.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.