Последните два концерта за годината от турнето на легендарния изпълнител предстоят на 23 и 24 ноември в Зала 1 на НДК

Един от най-обичаните български естрадни изпълнители гостува в студиото на "На кафе", където разказа за предстоящите си концерти и сподели с Гала някои от най-емоционалните спомени и преживявания в живота си.

„Когато си спомниш за трудностите и за хората, които са ти помогнали да стигнеш до мястото, където се намираш сега, се оказва, че времето наистина минава като миг“

„Турнето започна в края на април, когато залите имаха 50% ограничение и досега успяхме да направим 44 концерта, но не успяхме да покрием цялата страна. Догодина сме планирали от рано – от първа пролет нататък 30 концерта, за да довършим тази юбилейна година. През това време предстои да излезе и новият албум, който ще представим през есента“, разказва емблематичният изпълнител.

„Не е лесно да имаш собствен оркестър, трябва да имаш много добри музиканти. А за да ги ангажираш през цялата година трябва да имате страхотни отношения и всичко да е много точно от организационно и финансово естество. Успяхме да се снабдим и с подходящата техника. Тя е модерна и актуална, за да може и звукът и представянето да изглежда по неповторим начин."

Как се правят 9 участия за един ден, какво е да пиеш бензин от любов, една история с мотора на татко и още много спомени за любов и музика, гледайте във видеото на „На кафе“.