Двамата празнуват на СПА почивка

Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения си ден от българския тенисист Григор Димитров. Двамата официализираха връзката си в началото на лятото, а днес Мадалина става на 36 години. Тя избра да прекара празника с любимия си на СПА почивка.

Броени часове преди рождения си ден Мадалина публикува на официалния си профил в Instagram лична равносметка, придружена от галерия снимки, включително такива с Григор и не пропусна да напише мили думи за него.

Снимка: Getty Images

Григор Димитров и Мадалина Геня на ваканция заедно

„Трябва да благодаря на това абсурдно красиво невероятно човешко същество Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че трябва да жертвам много от времето ни заедно, за да бъда пред компютъра почти денонощно през последните няколко месеца”, написа румънката.

Малко по-късно на story на профила си тя започна да споделя специални моменти от първите часове на рождения си ден, от които се разбира, че с Григор Димитров са на почивка и са посрещнали заедно изгрева. Самият той качи снимка на Мадалина в басейн на story в Instagram с добавено изображение на сърце и написа „Моята рожденичка”.

Снимка: Getty Images

Източник: Мартина Ганчева, кореспондент на БТА