Как да направим времето си вкъщи по-забавно стъпка по стъпка

Вероятно повечето от нас са си играли не само с кукли и конструктори от пластмаса. Спомняме си парцалените човечета, дървените играчки. Някои си шиеха дрехи за куклите, други сами изобретяваха колесници и къщи на дървета. Но знаят ли днешните деца как да играят с неща, които сами са направили вкъщи? Документалната поредица „Прекрасни творения” по канал „Da Vinci”, който е част от EON Kids – част от ТВ платформата на EON, показва стъпка по стъпка как да направим играчка или игра с подръчни материали.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

В един от епизодите специалисти показват как да си направим играчка пингвин. За целта използват няколко стари чорапа, ориз, ластици, маркер, лепило и очички. В друг има „рецепта” за детска игра „гладно жабче”. За направата ѝ са използвани кутия от носни кърпички, боя, четки, маркери, лепило, помпони, цветни картони и ножица.

Супер забавление и безопасна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от абонаментните пакети на 
EON, е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.