Така твърди бивш бодигард и близък приятел на актьора

Бивш бодигард и приятел на Уил Смит разкри, че е хванал актьора в крачка с друг мъж. 55-годишната звезда побърза да отрече твърденията.

Любовният живот на Уил Смит далеч не върви по мед и масло. Преди няколко седмици, след скандала с "Оскарите", съпругата му разкри, че тя и актьорът от "Мъже в черно" не са заедно от няколко години.

„Унизеният“ Уил Смит иска да се разведе с Джейда Пинкет

Билаал, бивш бодигард и близък приятел на Уил Смит, разкри в интервю за канала на Таша К в YouTube, че е станал свидетел против волята си на неловка ситуация.

Един ден, когато е трябвало да търси Смит на снимачната площадка, той го изненадва в гримьорната на Дуейн Мартин по средата на сексуална акция. "Отворих вратата и тогава видях, че Дуейн прави секс с Уил. Имаше диван, Уил се беше навел над него, а Дуейн се надигаше". Твърди се, че събитията, описани с големи подробности от бившия приятел на Уил Смит, са се случили преди няколко години, а това ново "разкритие" за любовния живот на Уил Смит очевидно е разтърсило мрежата. За да се противопоставят на тези твърдения, представителите на актьора побързаха да излязат с общо опровержение, като заявиха: "Тази история е напълно измислена и твърдението е недвусмислено невярно".

Уил Смит и Джейда Пинкет са разделени от 2016 година

Източник: БГНЕС