Този път в столичния квартал Люлин...

С нови три опожарени автомобила осъмна столицата. Този път обаче огънят пламна в квартал \"Люлин\". Умишлено е била запалена една от трите коли, а покрай нея са изгорели и останалите.

Всичко се случило минути преди полунощ. Около блок 981 в \"Люлин\" имало много хора, някои се прибирали, други си говорели. Всичко в квартала изглеждало спокойно.

От трите изгорели коли умишлено е била запалена само една. Нещата в \"Люлин\" обаче са много по-различни отколкото в \"Младост\", защото сега има свидетели. Някои от живеещите наоколо са видели червен Фолксваген Поло, който потеглил с мръсна газ точно преди пламъците да лумнат. Според източници на Новините в полицията, колата е била описана подробно от свидетелите и в момента се издирва. Полицейски патрул пък се е разминал с подпалвачите само за секунди.
 
Бусът и автомобила, който е бил запален първи имат пълна застраховка. Колата на Любка Христова обаче не е застрахована.

От минала седмицата столичната полиция е извадила всички налични патрули да обикалят около блоковете във всички квартали. Извършителите обаче все още не са задържани. Не се знае и дали става въпрос за пироман, война между застрахователни компании или група тийнейджъри, които вилнеят из София.

Повече подробности по темата - във видеото.