Той си тръгна след поредица неуместни въпроси за баща му и злоупотребата му с наркотици

Видео: Channel 4 

 

Холивудската звезда Робърт Дауни Джуниър си тръгна по средата на интервю за британска телевизия след поредица неуместни въпроси за баща му и злоупотребата му с наркотици.

 

Побеснелият актьор прекрати интервюто, което бе за продължението на най-мащабния филм за супергерои на всички времена – "Отмъстителите: Ерата на Ултрон". Целта на интервюто бе той да сподели своите преживявания по време на заснемането на касовия филм, но разговорът пое в друга насока.

 

Highslide JS
 

Робърт Дауни видимо се почувства неудобно от въпросите на интервюиращия, който бръкна надълбоко и зададе въпроси за дългата борба на актьора с личните му демони. Очевидно Робърт се въздържа от коментари относно справянето с наркотичната зависимост и запазва мълчание по въпроси, касаещи баща му. През периода между 1996 г. и 2001 г. актьорът бил задържан няколко пъти за притежание на дрога.

 

Тази тъмна фаза от живота на Робърт достига своя връх през 1999 г., когато е осъден на три години затвор за многократно отказване да му бъдат направени тестове за наркотици. Въпреки това, днес той се радва на изключителни успехи и е постоянно в светлината на прожекторите. Според списание "Форбс" само за една година Робърт е спечелил близо 75 милиона долара, пише БГНЕС.

 

Видео с част от интервюто беше пуснато малко след това и събра стотици негативни коментари: "Господи, Криш, можеш да бъдеш голям кретен. Когато интервюираният се чувства дискомфортно, не го притискай", коментираха фенове на звездата в социалните мрежи.

 

Част от интервюто с Робърт Дауни Джуниър гледайте във видеото!