Звездата призна, че е качила почти 15 килограма

Помните ли звездата от „Следващият топ модел на Америка“ Тайра Банкс? А знаете ли как изглежда сега? С почти 15 килограма по-пълна от снимките й за корицата на „Спорт Илюстрейтед“ по бански костюм през 2019 г. Това призна самата Банкс, предаде БГНЕС.

Сурогатна майка роди син на Тайра Банкс

46-годишният супермодел излезе от уединението си, за да се превърне в най-възрастния модел на корицата на „Спорт илюстрейтед“ през 2019 г. Но оттогава тя се е отдала на храненето и сравнява ястия от различни ресторанти със семейството си.

 

Във видеоклип за „Харпърс базар“ тя сподели: „Имам много интересна връзка с храната. Трябва да кажа, че това е едно от най-важните неща в живота ми. Аз съм с почти 15 кг по-пълна, отколкото бях на корицата на много известно списание за бански костюми, което излезе миналата година."

"Хамелеонът" Крисчън Бейл отново с 35 кг надолу: Повече няма да слабея заради роля (ГАЛЕРИЯ)

Звездата обаче не съжалява за допълнителното тегло, тъй като винаги се е наслаждавала на храната и в момента хобито й е да яде в различни ресторанти през цялата година.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sending goodnight hugs to you in the robe I have had on all day. Like if you’ve had on pajamas all day.

Публикация, споделена от Tyra Banks (@tyrabanks) на

„Много неща от личния ми живот и нещата, които обичам да правя, са свързани с храната. Да търся нови ресторанти, да намирам предизвикателство в това да не ходя отново в един и същи ресторант в продължение на шест месеца, да посещавам фестивали за храна.Много обичам големи клуб-сандвичи“, обясни тя.

НЕУЗНАВАЕМА: Адел изуми всички, стопи още килограми (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Когато си уморен и работиш усилено, отиваш в ресторант за бързо хранене и после в друг ресторант за бързо хранене и сравняваш бургери, така че съм с 15 килограма отгоре. Ще сложа край на това един ден, но не днес", допълва Банкс.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tyra Banks (@tyrabanks) на

Нещо повече – Тайра, която има четиригодишен син Йорк от бившия си партньор Ерик Асла, е склонна да поръча една и съща храна от два различни ресторанта, за да ги сравнява със семейството си за вечеря.

Виктория Бекъм бори бръчките с… напълняване (СНИМКИ)

„Правя го със сина си, с моя мъж - подреждаме ги и след това оценяваме различните ресторанти с едно и също меню", обяснява тя. ''Така следващият път, когато поръчаш, знаеш от къде да бъде, защото един от тях винаги е по-лош“, споделя звездата.