Това става ясно от документалния филм „Тина”

Легендарната певица Тина Търнър се оттегля от сцената на 81-годишна възраст. Тя обяви това за първи път още през 2000 г. на огромен концерт в Цюрих. Тогава певицата заяви, че е на сцената вече 44 години и смята, че е време да се оттегли. Миналата година обаче тя направи дует с известен диджей и много от феновете коментираха, че тя се завръща.

Кралицата на рокендрола Тина Търнър на 81 (ГАЛЕРИЯ)

Скоро обаче излезе документален филм, който се казва „Тина”. В него тя обявява, че се оттегля от сцената завинаги и разкрива най-съкровените си моменти и най-мрачните периоди в живота си.

Търнър е имала изключително трудно детство. Разказва, че е била нежелано дете и не е получила достатъчно любов от родителите си. Когато била на 3 години, те заминават да работят в друг щат и я оставят на грижите на крайно религиозните й баби.

По-късно тя се събира с родителите си. Когато е била на 12, майка й и баща й са се карали постоянно, стигало се е и до физическа саморазправа и в крайна сметка майка й се изнася.

Излиза документален филм за Тина Търнър

Бащата на Тина Търнър се жени за друга. Тина става свидетел на крайности, включително и това как мащехата й напада баща й с нож. Той я напуска, а Търнър започва да живее при различни роднини.

На 16 години тя заживява с майка си. Една вечер попада в клуб, в който свирят „Айк Търнър и Кралете на ритъма”. Търнър е запленена от изпълнението им. Една вечер не издържа, качва се на сцената в паузата, взима микрофона и буквално смайва всички с таланта си. Групата я харесва и й предлагат веднага да стане част от нея.

Още по темата гледайте във видеото.