Певецът говори за COVID-19, мерките и как се оцелява, когато не можеш да работиш

„Ако бях министър на здравеопазването щях да поискам за всички учители, служители на заведения и тн. абсолютна ваксинация. Да се изисква сертификат, както го правят на Запад. Не е приятно, но такъв е животът. Ясно е че болестта съществува. Имам приятели, които не са между нас. Притеснява ме фактът, че нашите управници се занимават с предизборна кампания вместо да мислят дали ще има живи избиратели. Трябва да се замислим за мерките”. Това каза пред  Мариян Станков - Мон Дьо поп фолк певецът Константин.

Поп фолк звездата Константин и баща му пребориха COVID-19 (ВИДЕО)

По думите му ресторантьорския бизнес е на издъхване.

„Чашата преля, защото вече сме затворени втора година. Нещата са драматични. Затова протестираме. Ако не бях събирал през годините, нямаше да мога да помагам на персонала ми. Хората изплащат кредити, гледат болни родители, деца. Не може ти с лека ръка да кажеш: „Затваряме Ви”, каза още певецът. Според него българите не искат да се ваксинират, защото не са информирани.

Той сподели, че покрай работата трудно е отделял време на семейството си, за което съжалява.

„Тъжно ми е, че раздавайки се за хората, съм далеч от най-близките ми. Даже се шегувам и понякога казвам „Добре че беше пандемията, за да опозная децата ми”, сподели още Константин.

Целия разговор гледайте във видеото.