Актрисата и певица присъства на премиерата на новия филм с нейно участие - "Домът на Гучи"

Ексцентричната поп певица Лейди Гага, която успешно се изявява и като актриса, прикова всички погледи с избора си на тоалет за премиерата на драмата "Домът на Гучи" в Ню Йорк. Тя заложи на дълга черна рокля до земята, с разголена горна част. Гърдите на актрисата бяха покрити само с оскъдна дантела. 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

За изпълнителката това е втората водеща филмова роля след тази в "Роди се звезда". Филмът "Домът на Гучи" на режисьора Ридли Скот е базиран върху едноименния роман. Звездният актьорски състав включва още Адам Драйвър, Ал Пачино, Джаред Лето, Салма Хайек и Джеръми Айрънс. "Домът на Гучи" разказва за прословутото дело за убийство, което шокира Италия и модната индустрия през 90-те години на миналия век. Лейди Гага сподели, че е останала в образ в продължение на девет месеца.

"Когато става въпрос за изкуство, аз съм романтичка. Имах романтична връзка с героинята ми Патриция, както и със сценария. Гмурнах се с главата напред в този свят, защото тя няма нищо общо с мен", споделя актрисата.

ДОМЪТ НА GUCCI: Ридли Скот разказва историята зад италианската модна къща

Лейди Гага играе Патриция Реджани, която влиза в семейство Гучи през 1972 г., когато се омъжва за наследника Маурицио Гучи. Двойката се развежда през 1994 г. Година по-късно Маурицио е застрелян смъртоносно от наемен убиец пред офиса си в Милано. Патриция Реджани прекарва 18 години в затвора като поръчител на убийството му. Излиза на свобода през 2016 г.

За предишната си главна роля в "Роди се звезда" Лейди Гага получи ласкави отзиви от критиката. За нея изпълнителката беше номинирана за "Оскар" за най-добра актриса, а песента й "Shallow" от филма спечели награда на американската киноакадемия.

"Домът на Гучи" излиза на екран на 24 ноември.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.