С нея се срещна Мариян Станков Мон-дьо

Тази седмица пред Мариян Станков Мон-дьо застава топ дизайнерът Невена Николова. Двамата говориха за бързата мода, парите, славата и вечните дрехи. За първи път Невена отваря вратата към личния си свят. Тема, която до този момент, тя дълбоко пазеше за себе си. 

Невена определя себе си като артист, дипломат и психолог.

„Моята майка игра съществена роля в живота ми. Тя беше фигура за подражание. На 18 заминах за Берлин, после бях в Скандинавия. След това се върнах в България”, сподели Невена.

Тя коментира и силата на модата в света.

„Днес има от всичко по много. Отдавна е достигнат прага на нормалното търсене. Опитвам се да обясня колко страшна може да бъде консумацията в модата. Всичко сме видели като продукти", каза още Николова.

Как станаха известни най-добрите модели в света (ГАЛЕРИЯ)

„Моите рокли са видени на ключови места и върху хора, които стоят до Кралицата”, сподели дизайнерът.

По думите й модата е жесток и кървав бизнес.

„Ако бях хитра, щях много рано в творческото ми развитие да обърна колекциите си в масови”, каза още тя.

Относно любовния си живот, Невена сподели следното:

„Има динамичен живот, в който е имало място за определени хора. Пускала съм ги да вървят по пътя си, защото аз съм го искала. Надявам се да срещна човек, който да отговаря на моя комплект от морални стойности”, каза още топ дизайнерът.

Повече гледайте във видеото.

Най-празничните храни през декември (ГАЛЕРИЯ)За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.