Четиричасовата документална лента се подготвяше в продължение на пет години

Излиза документален филм за Джанет Джаксън, в който тя разказва своята история по решителен и безкомпромисен начин. От първо лице и с отворено сърце.

"Janet Jackson" - документалният филм от две части, обхващащ кариерата на певицата е с премиера на 28 -ми януари. В социалните мрежи тя публикува трейлъра на продукцията. Клипът включва части от интервюта с Миси Елиът, Марая Кери, Джанел Моне, Теяна Упи Голбърг, Пола Абдул и Самюъл Джаксън - които говорят с възхищение за емблематичната кариера на иконата. Датата на излизане на първата част от филма ще бъде на 40-ата годишнина от едноименния дебютен албум на Джаксън от 1982 г.

Джанет Джексън и Стиви Никс бяха въведени в Залата на славата на рокендрола

Четиричасовата документална лента се подготвяше в продължение на пет години и включва невиждани досега кадри от професионалния и личния живот на Джанет. Освен едни от най-вълнуващите ѝ изпълнения през годините, в него ще видим и изключително важни моменти за звездата като този, когато загубва брат си майкъл и момента, в който става майка.

В документалния филм неизменно ще бъде засегната и скандалната тема, която бе наречена "Nipplegate". Става дума за шоуто по време на Super Bowl от 2004 г., в което Джъстин Тимбърлейк дръпна част от горнището на Джанет и по този начин се разголи гръдта ѝ пред зрителите. От този инцидент изпълнителката също понася тежестта на критиките и за известно време не се появява по събития . „Това е истината. Вземете я или я оставете. Обичайте или мразете“, казва Джанет в клипа.

Филмът е режисиран от Бен Хирш.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.