Това се случи пред десетки зрители

Солист предложи брак на сцената на Музикалния театър в София. В една уж обикновена неделна вечер пред развълнуваните зрители на оперетата „Българи от старо време” Тодор Велков изненада своята приятелка.  

По време на годежарска сцена действието беше спряно за момент от истинско предложение за брак. 

„Не очакваше да е в този момент. Може би от година си мислеше, че скоро ще й предложа, но не точно сега”, разказа мъжът.

Любов на стадиона: Фен на „Левски” предложи брак на приятелката си (ВИДЕО)

Пътят на двамата влюбени се преплита в момента, в който общата им страст към музиката и театъра ги среща на една сцена. И така, в рамките само на един кратък миг, любовта между тях пламва.

Както в оперетата, така и в реалния живот, по стара българска традиция, младите влюбени поискаха благословия, а тя им беше дадена със сълзи на очи от директора на театъра – Марияна Арсенова.

"Това, което се случи на нашата сцена е едно олицетворение на нашите оперетни сюжети в истинския живот", така определи действието Арсенова и пожела на влюбените щастие в семейния живот.

Целия репортаж гледайте във видеото.

 

 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.