Актьорът отказал алкохола и цигарите

Холивудската звезда и един от най-големите съблазнители - Брад Пит, е решил да живее в абсолютно въздържание след развода си с Анджелина Джоли през 2016 г. Пит променил коренно живота си след раздялата и последвалата ожесточена война между бившите съпрузи, предаде БГНЕС.

Как е трябвало да се казват любимите ни филми и сериали (ГАЛЕРИЯ)

Колекционер обвини Ким Кардашиян, че е повредила рокля на Мерилин Монро

Брад е преминал към абсолютен аскетизъм. Самият той признава, че всеки в даден момент от живота изпитва емоционална болка и скръбта е неизбежна част от израстването и съзряването.

„Чувствах се самотен, когато растях, а и по-късно. Едва наскоро почувствах прегръдката на семейството и приятелите си“, каза Брад Пит пред чуждестранни медии, добавяйки, че се простил с чувството за самота, когато решил да се откаже от алкохола през 2016 г.

В продължение на 18 месеца той редовно посещавал сбирки на анонимни алкохолици, където изпитвал чувство за принадлежност и близост с други хора. Тогава дългогодишният пушач Пит решил да се откаже и от цигарите, като си заменил с никотинови дъвки.

Пол Уокър ще получи посмъртно звезда на холивудската Алея на славата

„Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги напълно“, обясни той.

Актьорът признава, че пушил и марихуана по време на брака си с Дженифър Анистън. Причината - чувствал се самотен и несигурен.

„През по-голямата част от 90-те години на миналия век се криех и пушех трева. Бях твърде смутен от голямото обществено внимание, което имах“, обясни той.

Брад Пит беше женен за Анистън от 2000 до 2005 г., когато любовната му връзка с Анджелина Джоли пламна по време на снимките на "Мистър и мисис Смит". 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.