Работата в компанията предлата различни възможности

България е примамлива дестинация за много международни компании, които искат да разширят дейността си и да застъпят на източноевропейския пазар или да изнесат част от  производството си. Това се отразява положително на българската икономика, като се внасят свежи пари в нея, осигуряват се много нови работни места и като цяло стандартът на населението в трудоспособна възраст се повишава.

ЕОС Матрикс е основана през 2002-а година под името Юръп Матрикс. През 2005-а се присъединява към международната EOS Group с централа в Германия, която е водещ доставчик на финансови услуги в Европа с основен фокус върху управлението на вземания. Към настоящия момент EOS Grоup  има над 55 дъщерни компании в 26 държави  в  Европа, Азия и Северна Америка, в които предлага своя 43 годишен опит в събирането и над  30  годишен опит в изкупуването на вземания на над 20 000 клиента чрез своя екип от над 7000 висококвалифицирани служители.

Работата в компания като ЕОС Матрикс предлага множество предимства и възможности за развитие на служителите, като на първо място е работата в голяма международна компания, с установени традиции и ноу-хау в сферата си на дейност. Компанията предлага обучения,  насочени към усвояване на специфични умения и компетенции, което се явява изключително добра възможност за младите и енергични личности, които искат да се развиват и обогатяват. В същото време ЕОС предоставя възможност за „гъвкаво“  работно време, което е подходящо както за студенти и родители с малки деца, така и за хора в зряла възраст.

Днес за ЕОС Матрикс работят  над 350 служители, което я превръща в най-голямата финансова агенция в България. Компанията продължава да расте и в тази връзка търси нови млади и енергични кадри, които да станат част от голямото ѝ семейство. Работата на служителите по събиране и управление на вземания в кол център изисква на първо място много добри комуникативни умения и умения за работа в екип. Компаниите, възложили проблемните си вземания на ЕОС Матрикс, не само се стремят да повишат ликвидността си, но и държат да запазят добрата комуникация със своите клиенти, репутацията и добрия си имидж. Ето защо, прилагането на индивидуален подход към клиентите, установявайки причината за забавяне на плащането, предлагането на гъвкави погасителни планове и  осигуряването на качествено и своевременно обслужване, са компетенции и умения, които компанията търси, възпитава и обучава в служителите си.

В замяна ЕОС Матрикс предлага на служителите си приятна работна атмосфера в модерен офис. Всеки от служителите се назначава на трудов договор  с основно възнаграждение и допълнителни социални придобивки.  Компанията предлага и възможност за  увеличение на възнаграждението в зависимост от постигнатите резултати чрез месечни бонуси, както и допълнителни социални придобивки като карта за градски транспорт, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване и др. Не на последно място, ЕОС предоставя на служителите си възможност за дългосрочно професионално развитие в международна компания.

*Платена публикация