Специалният епизод на сериала беше дълго очакван от феновете

След 17 години "Приятели" се завърна на малкия екран. Макар и само с един специален епизод, комедийният сериал развълнува отново милиони фенове по целия свят. Със своите 10 сезона и 6 награди „Еми”, "Приятели" остава един от най-популярните ситкоми на всички времена.

Специалният епизод на "Приятели" разкрива дълго пазена тайна за Рос и Рейчъл

Музиката, емблематичният фонтан, шестимата главни герои и любимото им кафене бяха в живота на зрителите цели 10 години и 236 епизода. И много фенове отказваха да повярват, че краят е дошъл завинаги през 2004 година.

Нито едно продължение на филм или сериал не е било толкова дългоочаквано, казва кино влогърът Андреа. Само за няколко дни трейлърът на завръщането на "Приятели" - споделен от самите актьори в социалните мрежи, събра над 5 милиона гледания.

„Хората се вълнуваха жестоко много от месеци - за всяко малко нещо, което те пускаха в профилите си, хората го обсъждаха, споделяха като някаква страхотна новина”, обясни влогърът.

„Приятели: Повторно събиране" с първи трейлър (ВИДЕО)

А часове след качването на епизода в популярна филмова патформа, зрители по целия свят и у нас вече споделят първите си реакции.

„Толкова емоционално, толкова чувствено. Върнаха ни в страхотни спомени, макар и с отпечатък от времето по лицата на шестимата актьори”, смята Християн Немски.

„Много сълзи, обич, запазване на човешките взаимоотношения - те са се променили, ние също сме се променили. Знам и до ден днешен всички реплики от сериала наизуст, голямо пристрастяване в най-хубавия смисъл на думата”, споделя Ивайло Спасов.

Разкриха кога ще се излъчи специалният епизод на сериала "Приятели" (ВИДЕО)

акар и обявен като "продължението" на "Приятели", епизодът всъщност е ретроспекция на отминалите сезони и най-емблематичните сцени, но този път през погледа на самите актьори и публиката.

„Включиха хора от цял свят и дадоха възможността да се види как сериалът е подействал на всички нас. Да се види, че химията между актьорите се гради на истинско приятелство и то е останало през всичките тези години”, разказва Мария Александрова.

Специалният епизод е без предварително написан сценарий, а режисьор е Бен Уинстън. Изпълнителни продуценти отново са Марта Кауфман и Дейвид Крейн. В проекта участват и куп звезди като Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, Синди Крауфорд и Лейди Гага.

"Приятели" е един от тези културни феномени, които според мен и според много други хора не трябва да има продължение. Няма как магията да е същата, няма как успехът да бъде същият, историята...по-добре да го оставят такъв, какъвто е”, смята Андреа.