Специалното издание на сериала е без предварително написан сценарий

Дългоочакваният специален епизод на култовия сериал  „Приятели: Повторно събиране" се сдоби с първи трейлър. Само часове след като актьорите го споделиха в своите акаунти в социалните мрежи видеото събра над 5 милиона гледания. 

Промо видеото е с дължина от малко над две минути и показва как ще изглежда специалният епизод, посветен на един от най-популярните и обичани сериали на всички времена. 

В него ще участват и шестте основни звезди, част от продукцията - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър. Те ще  споделят кои са най-забавните моменти от шоуто, ще си припомнят култови реплики и ще обсъждат важни въпроси, на които зрителите така и не получиха отговори до момента. 

Разкриха кога ще се излъчи специалният епизод на сериала "Приятели" (ВИДЕО)

Специалното издание на сериала е без предварително написан сценарий, като режисьор тук ще бъде Бен Уинстън. Изпълнителни продуценти са Марта Кауфман и Дейвид Крейн, които стоят зад оригиналните епизоди на поредицата. 

Във филма ще участват и  Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, BTS, Джеймс Кордън, Синди Крауфорд, Лейди Гага, Рийз Уидърспун и още много знаменитости.   

Комедийната поредица „Приятели“ стартира през 1994 г. и бързо се превръща в една от най-популярните телевизионни поредици през 90-те . Ситкомът и днес е една от най-гледаните продукции в световен мащаб.

Сериалът приключи през 2004 г., след 10 сезона, 236 епизода, шест награди Еми и един Златен глобус. 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.