Гледайте „Високо в небето” от 14.00 ч. по Нова

Поредното брилянтно актьорско превъплъщение на Джордж Клуни ще видят зрителите на Нова в неделния следобед в номинирания за шест награди „Оскар” филм „Високо в небето”.

Лентата е третата творба на спечелилия „Оскар” с „Джуно” режисьор Джейсън Райтман. Както и в предишните си филми, така и във „Високо в небето” Райтман ни представя провокативните антигерои на съвремието. Райън Бингам - главният герой, в чиято роля ще видим Джордж Клуни, има  доста неприятна професия: той уволнява хора в корпорации, чийто персонал трябва да бъде съкратен.

И все пак историята на Райън е също и за човек, който е лесно разпознаваем – чаровен, любезен мъж, прегърнал със страст модерния свят на високи обороти, нови технологии, удобство, амбиция и материални привилегии; мъж, който води спокоен, приятен живот; мъж, който има всичко и все пак открива, че му липсва нещо съществено. Неговата история поражда любопитни въпроси: как в ерата на глобалните пътувания и високотехнологичните комуникации да получим истинска, дълготрайна връзка, която преди е била основата на американското общество?  И какво се случва, когато я избягваме?

Не пропускайте „Високо в небето” днес от 14.00 ч. по Нова, за да разберете отговора на тези въпроси.