Тази вечер ще бъде премиерата на поредицата от 22.30 ч. по Diema Family

В асансьора, и то още след втората среща – по този необичаен начин направил предложение за брак главният актьор в сериала „Дила” – Еркен Петеккая. Тази вечер, точно в 22.30 ч., зрителите на Diema Family ще могат да видят премиерния епизод на поредицата. В нея един от най-харесваните от женската публика актьори влиза в ролята на Ръза – човека, отговорен за смъртта на съпруга на жената, в която се влюбва.

В реалния живот Еркен е щастливо женен и горд татко. Актьорът признава, че детето е най-хубавото нещо на света и след раждането на сина му гледа на живота по съвсем друг начин. Макар да описва брака като „трудно нещо”, не крие, че се чувства щастлив. По време на снимките на „Дила” Петеккая има проблеми с алкохола, като след финала на поредицата се подлага на лечение. През цялото време, плътно до него в битката с алкохолната зависимост е именно неговата съпруга. Днес, актьорът твърди, че вече е казал „стоп” и е преминал опасния период. Въпреки това обаче продължава да бъде под лекарски контрол.

Не пропускайте да видите Еркен Петеккая в ролята на Ръза в премиерния епизод на „Дила” тази вечер от 22.30 ч. по Diema Family.