Гледайте мача ЦСКА – Лудогорец тази събота от 16.00 ч. по Нова и Арсенал – Манчестър Юнайтед от 19.30 ч. по Diema

Двата най-силни отбора в родното първенство ще излязат един срещу друг на стадион „Българска армия” днес, а Нова ще предава пряко двубоя от 16.00 ч. На свой терен „армейците” ще търсят реванш, след като при последната среща тимът на Георги Дерменджиев се наложи с убедителното 2:0. 

Какви са очакванията преди дербито зрителите ще разберат от студиото в ефира на Diema, което ще започне в 15.25 ч. Директно от стадиона ще предава Александър Рангелов с последни новини около футболните състави и атмосферата. Гости на водещия Илиян Енев ще бъдат треньорът на младежкия национален отбор Тони Здравков и футболният експерт Петко Петков, които ще дискутират стартовите състави, стиловете на двата отбора и очакванията за развоя на двубоя. 

Мачът ЦСКА – Лудогорец ще започне в 16.00 ч. по Нова с коментатор Деян Веселинов. Веднага след дългоочакваната развръзка студиото ще се пренесе отново в ефира на Diema, където зрителите ще видят интервюта със старши треньорите на „червените” и Лудогорец, футболисти от двата отбора и други интересни гости. Ще бъде направен и спортно-технически анализ на срещата.  

Освен футболната интрига между първия и втория в класирането по Нова, Diema ще предложи на футболните фенове още от българския и английския футбол. Футболният ден ще започне от обяд, когато от 12.55 ч. ще бъде излъчен мачът Черно море – Литекс с водещ на студиото Илиян Енев и коментатор Гено Даскалов. Освен топ мача ЦСКА – Лудогорец, зрителите ще проследят и топ мача на английската Висша лига – в 19.30 ч. по Diema започва срещата Арсенал – Манчестър Юнайтед с коментатор Борислав Борисов и водещ на студиото от 19.00 ч. Петър Виденов. 

Следващата събота, 29 ноември, отново ефирът на Нова ще бъде домакин на срещата Левски – Литекс. 

Снимка: БГНЕС