Киноманите могат да се забавляват с „Прелъстен и изоставен” в събота и „Били Медисън” в неделя следобед

Забавления, добро настроение и любими хитови комедии предлага комедийният блок в събота и неделя от 18.00 ч. по KinoNova. Следобедите през уикенда са запазена територия за подбрани комедийни заглавия, като главните роли тази събота и неделя са поверени на звездните актьори Джейсън Сигъл и Мила Кунис, Адам Сандлър и Дарън Макгавин. 

Доброто настроение в ефира ще открие комедията „Прелъстен и изоставен” в събота, 13 декември, в 17.45 ч. Зрителите ще се забавляват с опитите на един господин да превъзмогне разбитото си сърце, като заминава за Хаваите след неуспешен опит за женкарство. Именно там обаче той (Джейсън Сигъл) среща бившата му приятелка (Мила Кунис) и нейното новото гадже.

Забавленията в ефира на KinoNova продължават с комедията, която носи голяма популярност на Адам Сандлър - „Били Медисън” в неделя, 14 декември, от 18.10 ч. Синът на хотелски магнат разбира, че покойният му баща е помагал да премине от детската градина до гимназията чрез измама. Заради клауза в завещанието има опасност синът да загуби наследството, ако не се върне от нулата...

Комедийният блок по KinoNova продължава и следващия уикенд, когато зрителите могат да се забавляват с филмите „Раздялата” (събота, 20 декември, 17.50 ч.) и „Дрилбит Тейлър” (неделя, 21 декември, 17.50 ч.).