Уилям и Кейт ще спазят традицията. Само целувка в нощта преди брака...

Започнаха музикалните репетиции и репетицията за военния парад в Лондон за светското събитие на годината – сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

 

Членове на въоръжените сили се появиха в пълна церемониална униформа в Уестминстърското абатство, което е затворено за посетители от вчера.

 

Междувременно британските медии обявиха, че младоженците Уилям и Кейт ще спазят романтична кралска традиция да се разделят с целувка преди здрач в навечерието на сватбата.

 

Двамата ще прекарат вечерта преди големия ден със семействата си. Много съвременни двойки отбелязват последната вечер преди сватбата със съвместна вечеря с приятелите и близки, но не и кралските особи.

 

Традицията повелява младоженците да не се виждат един друг след здрач преди сватбата. В деня на бракосъчетанието – петък, принц Уилям и Кейт ще останат насаме за подписването на брачното свидетелство.

 

Това ще стане в малкия параклис от ХІІІ век \"Свети Едуард Изповедник\" зад олтара на Уестминстърското абатство. Телевизионни камери в този момент няма да бъдат допуснати.