У нас филмът се задържа в класацията на най-гледаните филми в продължение на 12 седмици...

След големия успех в България филмът \"Love.net\" ще има международната премиера на 30 юни в рамките на Московския кинофестивал. Продукцията на Нова ТВ и \"Мирамар\" е включена в специалната програма наред с други национални блокбъстери и филми, отличени на престижни международни фестивали.

 

От българска страна филмът ще бъде представен от Илиян Джевелеков – режисьор, Матей Константинов – сценарист, и Георги Димитров – художник. \"Love.net\" е вторият им проект, представен в Москва след \"Дзифт\", за който през 2008 г. Гърдев получи наградата за режисура.

 

Вече има интерес към \"Love.net\" от страна на руски разпространители, които ще присъстват на премиерата. Сред официалните гости ще бъдат Рустам Ибрахимбеков (сценарист на \"Изпепелени от слънцето\" и \"Сибирският бръснар\"), режисьорите Павел Лунгин, Мурад Ибрахимбеков, Сергей Бондарчук, както и собствениците на най-голямата верига киносалони в Русия – Каро филм, които са партньори на \"Мирамар\" в суперпродукцията за генерал Скобелев и руско-турската война \"Удряй пръв\", която предстои да се снима в България през 2012 г.

 

В България \"Love.net\" се задържа в класацията на най-гледаните филми в продължение на 12 седмици, което е изключително постижение. Филмът е на крачка от рекордните за годината 200 000 зрители. За първи път романтичен филм, а не екшън или комедия, стигат до толкова високи резултати.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си