Пропуските за двубоя свършили за 15 минути след отваряне на касите

Стотици на опашка в дъжда за евтини билети за мача на Лудогорец с Реал Мадрид. Касите на Националния стадион „Васил Левски” затвориха малко след като започнаха продажбата им, тъй като билетите свършиха. Феновете обвиниха организаторите, че са подходили несправедливо и са продавали големи количества билети на отделни клиенти.

 

Стадион „Васил Левски” е в очакване на гостите от Мадрид. Извършва се последната подготовка за мача на родния Лудогорец. Той разполага с над 43 000 седящи места, според официалния си сайт, включително ВИП ложа, места за журналисти и резервни скамейки.

 

До обед на касите на стадион „Васил Левски” се продаваха билети единствено за луксозния „А” сектор. Касите са отворили, според очевидците, в 10 часа, а билетите за по-евтините сектори са приключили за 15 минути.

 

До обед на касите на стадион „Васил Левски” се продаваха билети единствено за луксозния „А” сектор„Как може за 15 минути 5000 билета да свършат? Имаше и хора, които купуваха по 30 билета. Истерията е огромна. Трябва да се вземе бележка и да има билети на касите днес”, негодуваха феновете.

 

Касите затвориха напълно малко след 11 часа. От пресслужбата на Лудогорец съобщиха, че за предстоящия мач с Реал Мадрид от група "Б" на Шампионската лига на 1 октомври  на стадион "Васил Левски" са останали само билети за зона ВИП 1 в сектор "А", като цената на един входен талон за двубоя е 350 лв.