Каква е стратегията на Мишо за безпристрастно журиране, гледайте във Vbox7.com

Големият финал на конкурса за таланти в "Не така, брат!: Целувки по ноти" цялото училище, а Мишо е изправен пред тежък избор, защото е част от журито на конкурса. Безпристрастието е задължително, но ще успее ли журито да запази неутралност? Мишо трябва да остане хладнокръвен, докато за първото място се борят приятелката му Ива, брат му Дидо и Блага.

Всички участници в конкурса за таланти се опитват да спечелят малкия гений и са необичайно мили към него. Дидо признава, че е много хубаво да имаш брат. Според Беа интелектът е на мода и тя отправя комплименти към Мишо за неговите интелектуални способности. За Ива Мишо е силен и независим истински мъж, а Дочев дори кани отличника на приятелски разговор по мъжки. Сякаш конкурсът разкрива най-доброто у хората или пък не?

Не пропускайте завладяващите изпълнения на Дидо и Беа, Ива и Блага, както и оценкитe на журито в новия епизод на "Не така, брат!: Целувки по ноти" във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" всяка сряда от 16.00 ч. във  Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.