Повтарящите се числа винаги носят нещо мистично

Числата винаги са играели важна роля в живота на човека. Още древните цивилизации са им придавали свръхестествени свойства. Някои комбинации са предричали щастие и успех, а други били използвани в различни пророчества, пише Edna.bg.

ОЩЕ ЗА СИМВОЛИКАТА НА ЕДНАКВИТЕ ЧИСЛА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК 

В цивилизации като вавилонската и индуистката числото е начало на всичко. Според общоприетото убеждение повтарящите се числа винаги носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас. Те показват една по-голяма реалност, която не винаги се усеща в нашето всекидневие.

Ако винаги попадаме на тези числа, докато гледаме часовника си, например 22:22, 00:00, 11:11, 12:12, това може би означава, че Вселената се опитва да ни каже нещо. Повечето хора вярват, че тази подредба сбъдва желания, но от значение е и точно кои числа сте видели. Те не са просто съвпадение, нито въпрос на случайност. Представляват ясен символ на синхронизма и прикриват по-дълбоко послание, идващо от духовния свят, разкривайки скрити тайни.

Нещата, които ни правят по-щастливи от парите (СНИМКИ)

Най-мощно е числото 11, особено в неговата двойна форма 11:11. Когато видите 11:11, това означава, че голямата клетъчна памет се активира. Числото я стимулира, за да ни напомни нещо, което сме забравили. „11:11” е послание, че сме на правилния път и сме приведени в съответствие с по-голяма вибрация.

Още любопитна информация: 

ЗАБАВЕН ТЕСТ: Избери филийка и разбери нещо интересно за себе си

10 неща, от които трябва да се откажете, за да бъдете щастливи (ГАЛЕРИЯ)

10 признака, че сте подложени на емоционален стрес

Учени: Честият смях действа като буфер срещу стреса

Психологически силна жена ли сте? (ГАЛЕРИЯ)

Какво "прави" мозъкът ни докато спим?

Край на отпуската: Как да се върнем на работа без стрес (ГАЛЕРИЯ)

Как да се преборим със сънливостта на работа?

Учени: Честият смях действа като буфер срещу стреса

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.