По-рано 74 годишният певец съобщи, че отлага европейските дати от прощалното си световното турне до 2023 г.

Елтън Джон отложи два от концертите си, част от прощалното му турне. Въпреки,че еваксиниран, певецът е заразен с коронавирус. Изпълнителят изпитва леки симтоми и с нетърпение очаква да се завърне на сцената.

„Ню Орлиънс, не сме се виждали от 6 март 2020 г. Това е ново преживяване за нас. Знаете ли, никога не съм имал толкова свободно време в живота си, за да правя музика. Добре де, поне откакто бях на 17 години. Вие чакахте дълго време, за тази среща, цели 745 дни. И колкото и да ви благодаря, няма да бъде достатъчно. Проявихте голямо търпение! Живеем в странни времена, но ви обещавам, че ще си прекараме страхотно!" С това послание Елтън Джон откри първия концерт от прощалното си турне в Ню Орлеанс на 19-ти януари.

Въпреки че е ваксиниран и с поставена бустерна доза, британският певец се е заразил с COVID-19, поради което е отложил две свои участия в Далас.

Елтън Джон издаде албум, вдъхновен от локдауна

Изпълнителят трябваше да излезе на сцената на 25 януари и 26 януари. Почитателите му могат да запазят билетите си за пренасрочените дати, които ще бъдат обявени скоро.

Обиколката на Елтън Джон в Северна Америка започна преди дни от Ню Орлиънс с планирани спирки в Хюстън, Чикаго, Детройт, Торонто, Ню Йорк и Маями.

По-рано 74 годишният певец съобщи, че отлага европейските дати от прощалното си световното турне до 2023 г., за да се подложи на операция заради травма на бедрото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.