Пред Десислава Банова-Плевнелиева певицата определя годините, в които е била част от екипа на "Шоуто на Слави" като "казарма"

Майка, певица, телевизионна водеща, художник по образование и дизайнер - това са само част от нещата, с които Алекс Раева е известна.

„Винаги съм си мислела, че любовта трябва да е изгаряща. Трябва да е бурно, страстно... пък после и деца да имаме. Но любовта не се случва така, както ти я мислиш. С повечето неща в живота е така. И обикновено си щастлив от неща, от които не си очаквал”. Това сподели певицата пред Десислава Банова-Плевнелиева в рубриката на "Събуди се" "Тук и сега".

По думите ѝ съпругът ѝ е изключително смирен човек. „Аз съм много експанзивна, бурна. Избухвам. Този човек през първата година ме побъркваше. Но той все ми повтаряше да съм спокойна. След раждането на детето разбрах, че най-голямото му качество, което ми влияе и ме прави по-смирена, е неговото спокойствие”.

От 2001 до 2006 г. Раева беше част от екипа на "Шоуто на Слави". За този период от живота си тя споделя, че е бил в годините, които мъжете прекарват в казармата. "При мен се случи точно по този начин. Изключителен професионализъм, който много ми е помагал, но и много ми е пречил, защото ме направи перфекционист", казва певицата.

Самият Слави Трифонов тя определя като целеустремен, но и емоционален и първосигнален, което трудно се съчетава с политическия живот. "Многопластова личност е, но не мисля, че добре използва всички свои качества, за да направи нещо хубаво. Мисля, че идеята и намеренията му бяха добри, но и пътят към ада е постлан с добри намерения", коментира Алекс Раева.

През какви трудности е преминала в личен и професионален план, кои са новите ѝ вдъхновения, планира ли да има второ дете и кое е най-голямото чудо в живота на Алекс Раева – гледайте във видеото.  

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.