Първият трейлър за Sam & Kate вече е в интернет

Дъстин Хофман и Сиси Спейсек пренасят семейната връзка на големия екран. Първият трейлър за Sam & Kate, в който Хофман, на 85 г., и Спейсек, на 72 г., играят родители на всяко от децата си в реалния живот: Джейк Хофман (когото актьорът споделя със съпругата си Лиза) и Шуйлър Фиск (който актрисата споделя със съпруга си Джак Фиск).

Филмът ни среща с Бил (Дъстин), докато синът му Сам (Джейк) се завръща в техния „малък град в сърцето на страната“, за да се грижи за болния си баща. Докато е у дома, Сам се влюбва в една местна жена, Кейт (Фиск). И в същото време Бил започва да се влюбва в майка й Тина (Спачек). Но намирането на любовта е сложно и за тези четирима не е по-различно.

Трейлърът на филма показва сладката среща, която се случва, когато Сам и Бил, когото Сам споменава само с малко име, се натъкват на Тина и Кейт, когато колата на Тина и Кейт се разваля пред църква.

„И така, вие винаги ли качвате дами на паркинга на църквата?“ Кейт пита по време на пътуването до дома, на което Бил отговаря: „Винаги“.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.