Актьорът в откровен разговор с Десислава Банова-Плевнелиева

Актьорът Калин Врачански – в откровен разговор с Десислава Банова-Плевнелиева. В рубриката „Тук и сега” той сподели спомени от детството си, вълнението си от ролите, които играе в момента и притеснението по време на премиера.

Артистът не скри, че в училище му било много скучно и е нямал търпение да завърши. Първата му изява на сцена била в първите класове. „Малко след това започнах с детския театър и така го завършването”, спомня си Врачански. Актьорът с най-сините очи в българския ефир призна, че все още се притеснява преди премиера. Казва, че не е превърнал в рутина излизането си на сцената.

Врачански кара в свободното си време, сърф, мотор и сноуборд. Скачал е и с парашут. Любител е на екстремните спортове. Като дете е тренирал таекуондо. Споделя, че адреналинът от работата не му стига. 

"Човекът до мен заема голяма част от времето ми", не крие актьорът. Често обаче е критикуван, че не отделя достатъчно внимание на половинката си. Той нарече "бонус към работата" женското внимание, което получава. Калин Врачански не скри, че мечтае да има деца.

Цялото интервю гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.