Певицата говори за любовта, кариерата и мечтите си

Специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” тази събота ще е фолк легендата Кати.

 

Двете с Венета Райкова-Георгиева си припомнят най-забавните моменти от предишните участия на фолк дивата в предаването, когато в село Гела Кати се качи за пръв път на магаре и дои крава.

 

Както винаги откровена и спонтанна, Кати за пръв път ще говори за голямата си любов с Георги Илиев. “Ще кажа само, че с Жоро съм имала много хубава любов. Бях младо момиче, наивно, бяхме влюбени и двамата. Беше невероятен джентълмен, много красив мъж – уникално красив, много добър човек”, споделя певицата.

 

Кати коментира отношението на колежките й към нея и разкрива защо според нея така яростно я нападаха преди време. “Имах страшно много хитове - всеки един изпълнител искаше да има много хитове. Аз правех най-много участия – по 56 на месец, на ден по две-три – припадала съм по участия”, разказва Кати и споделя за един от тези припадъци, причинен според нея от магия с банкнота от 100 марки, цялата в кръв.

 

Кати признава, че от колежките си харесва Преслава и Галена, но не споделя кои не харесва. “Само един злобен човек би го направил! Дори скоро се бях много ядосала на една колежка в Big Brother. От какъв зор го каза това нещо? Какво й бъркам аз на нея в здравето? Не съм делила с нея мъж! Тази й реплика жестоко ме издразни. Да внимава как се изказва за мен!”, казва фолк легендата.

 

След успешната си кариера в попфолка, Кати слиза от сцената и се отдава на личния живот. Човекът, заради когото тя взема това решение, е бизнесмен и се казва Николай. През 2006 година се ражда дъщеря им – Джулиана.

 

Попфолк дивата разкрива как се е стигнало до раздялата им към днешна дата и споделя за какво най-много мечтае в момента: “Имам две любови в живота... Николай е втората. Третата – дай Боже – да е най-успешната!”.

 

„Горещо”, събота, 1 декември 2012г., от 23:30 часа, Нова телевизия