По думите на Добромир Жечев случилото се е унижение за един треньор

„Това е изключително неприятен момент за „Левски”. Събличането на един треньор е безпрецедентен случай, не мога да си го обясня”, каза в предаването „Всяка неделя” Добромир Жечев, бивш футболист на „Левски”. Според него една от причините за този инцидент е лошото представяне на отбора.

 

Нашето общество е болно, лошото е, че не се научихме да подхождаме по европейски”, заяви Павел Панов, който също е бивш играя на синия отбор, и добави, че вече няма уважение към треньора. „Копираме всичко най-лошо”, смята бившият футболист.

 

По думите на Жечев това е унижение за един треньор. „Петев и качествен треньор”, смята той. Според него животът се е изменил и това дава отражение и на агитките. 

 

Попитан защо Наско Сираков не се е намесил в тази неприятна случка Жечев коментира, че това е било очаквано. „Хората в клуба могат най-точно и ясно да кажат истината”, добави той.

 

„Левски” има нужда от добри играчи”, смята Добромир Жечев. Според него решението на Тодор Батков да смени Славиша Йоканович е било правилно.

 

Целия разговор гледайте във видеото.