Халфът на „Левски” коментира дали ще остане в отбора

Халфът на „Левски” Владимир Гаджев разкритикува представянето на отбора в дербито с ЦСКА. Сините загубиха с 0:3 и имат все по-малки шансове да спечелят титлата в сезона, в който клубът навършва 100 години. 
 
„Два дни след мача все още се чувствам толкова зле, защото загубихме тежко, а и играта ни беше под всякаква критика. Може да се каже, че бяхме жалки в този мач. Не бива да изглеждаме по такъв елементарен начин”, заяви Гаджев при получаването си на наградата за най-добър играч за месец септември.
 
Според национала на България „Левски” има нужда от няколко победи срещу силни съперници, за да върне самочувствието си като отбор и разкри дали наистина има намерение да напусне клуба. 
 
„Ще видите в следващите мачове дали нямам желание да играя за тима. След като не съм давал интервюта, нямам представа как се пишат тези неща. Хората не трябва да вярват на това”, категоричен бе полузащитникът на сините. 
 
След изиграването на 13 кръга от „А” група,  „Левски” е на седмо място във временнито класиране с 19 точки, като изостава на девет от лидерите Лудогорец и Литекс.